• Web design

Val op met signing van OORDDESIGN.

Signing

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.
BLIJE KLANTEN

Merken die wij versterken

 • 5 star review  Rutger voelt perfect aan wat voor een stijl er bij Mandali Coaching past. Hij komt met creatieve voorstellen waar je als ondernemer veel aan hebt, zonder dat hij zich opdringt. Ik heb de samenwerking als uiterst prettig ervaren.

  thumb Jessica Kersten

  5 star review  OordDesign heeft mij super geholpen! Goeie kwaliteit website en een hele fijne communicatie. Echt een aanrader 🙂

  thumb Boudewijn Naaijkens

  5 star review  Oord Design is een bedrijf dat voor mij de website heeft verzorgt. Zij leveren naar volle tevredenheid en handelen snel. Zijn er vragen dan is de ondersteuning snel en adequaat. Erg prettig om zaken mee te doen.

  thumb Martin Hondeveld

  5 star review  Zeer tevreden over de realisatie van mijn website. Goed bereikbaar, en alles was snel geregeld.

  thumb Carlien van Dijk
Wat kan ik voor jou betekenen?

Laten we iets moois creëren!

...

info@oorddesign.nl
Demmersweg 3, 7556 BN
Hengelo (OV)
074 - 205 8007
Vragen? Stuur een WhatsApp